دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 164219
تعداد نوشته ها : 269
تعداد نظرات : 3
Rss
طراح قالب
محمد علي گل کار

(این وعده سال 86 است)!!!!!!!!!!!!!!!  

پایتخت جدید ایران با جمعیت 250 هزار نفر

وزیر کار و امور اجتماعی جزئیاتی از انتقال پایتخت ایران را اعلام کرد.

به گزارش عصرایران، محمد جهرمی گفت: طبق برنامه ریزی های به عمل آمده، جمعیت پایتخت جدید، حتی تا 50 سال آینده نباید از 250 هزار نفر تجاوز کند. زیرا هر شهری که بیش از 250 هزار نفر جمعیت داشته باشد یارانه و هزینه های اداره آن شهر به صورت تصاعدی افزایش می یابد و اگر بخواهیم مشکل اقتصادی کشور را به صورت ریشه ای حل کنیم نیازمند این هستیم که از ایجاد شهرهای بالای 250 هزار نفر جلوگیری کنیم.

وی در یک گفت و گوی تفصیلی با ارگان دولت (ایران) افزود: قرار نیست دولت در شکل فعلی و با تمام وزارتخانه ها به شهر جدید منتقل شود، بخشی از فعالیت های دولت باید بر اساس سیاست های اصل 44 به مردم واگذار شود و در نهایت هسته اصلی و مرکزی دولت منتقل شود.

وی با اشاره به اینکه در دولت قبل 5 گزینه برای جانشینی پایتخت مطرح بود که هیچکدام مورد موافقت قرار نگرفت اعلام کرد که هنوز هم گزینه خاصی مشخص نشده است.

جهرمی در پاسخ به این سوال که "فکر نمی کنید هزینه انتقال پایتخت خیلی زیاد باشد؟" گفت: هزینه انتقال پایتخت از هزینه انتقال مجموعه های اقتصادی و تولیدی خیلی کمتر است. به هر حال برای حل این مشکل و جلوگیری از پیچیده تر شدن آن باید این هزینه را پرداخت کرد.

وی با اشاره به اینکه تاکنون بیش از 20 کشور جهان از جمله مالزی و اندونزی پایتخت های خود را جابه جا کرده اند تصریح کرد: به نظر من با انتقال پایتخت مشکل خاصی ایجاد نمی شود. در یک نقطه دیگر از این کشور شهری احداث می شود و یک سری از مردم در آنجا زندگی می کنند مانند سایر شهرهای کشور. به هر حال شاید در اول کار برای مردم سخت باشد ولی به سرعت حل خواهد شد. باید به این نکته توجه کرد که در حال حاضر مشکلات تهران خیلی بیشتر است شما فقط معضل ترافیک را در نظر بگیرید که چه هزینه ای بر کشور و مردم تحمیل می کند.

وزیر کار در پایان گفت: موضوع انتقال پایتخت با رییس جمهور مطرح و قرار شده است مورد بررسی دقیق و کامل قرار گیرد.

گفتنی است موضوع انتقال پایتخت برای اولین بار در سال 1364 و همزمان با دویستمین سالگرد پایتختی تهران مطرح شد و در دولت نهم نیز پیشنهاد آن را وزیر کار مجدداً مطرح کرده است .

دسته ها :
يکشنبه دوم 12 1388 7:26 بعد از ظهر

برنامه سینماهای اصفهان

قدس 1            دختر میلیونر

قدس 2              حلقه های ازدواج

فلسطین           زندگی شیرین

خانواده               نیش و زنبور

سپاهان            حلقه های ازدواج

دسته ها :
يکشنبه دوم 12 1388 7:16 بعد از ظهر
اخبار استان اصفهان مورخ 2/12/88(عزیمت مددجویان کمیته امداد شهرستان شاهین شهر به مشهد مقدس)(28 مسیر گردشگری در اصفهان )(نخستین جشنواره قصه گویان در سمیرم )(کاهش تولید عسل در فریدونشهر ، پیامد خشکسالی های اخیر)( قهرمانی باز هم به ذوب آهن رسید)( پروژه عقیق به نام امام علی علیه السلام نام گذاری شد)(زیر ساخت های اصفهان برای جانشینی تهران تقویت می شود)(مشکل زمین مسکن مهر در همه شهرستان های اصفهان رفع شده است)محمد رضا فلسفین
دسته ها :
يکشنبه دوم 12 1388 7:10 بعد از ظهر

تاثیر نماز بر کاهش افسردگی

حضرت علی (ع) می فرماید :  

"خداوند هر گاه خیری بر بنده اش بخواهد، به او کم خوابی، کم خوری و کم حرفی را تلقین می کند."

در قسمت قبل از تأثیر نماز بر بهداشت خواب صحبت کردیم. حال در ادامه همان موضوع باید گفت که دانش پزشکی ظرف چند دهه اخیر، موفق به کشف مهمی پیرامون خواب شده است و آن کشف، بخشی مهم در طول خواب انسان، به نام خواب  REM بوده است( خواب از دو مرحله ی خواب عمیق و خواب REM تشکیل شده است که به طور یک در میان در طی شب حاصل می شوند).

پس از آن که حدود 45 دقیقه از خواب رفتن انسان گذشت، مرحله  REM آغاز می شود و برای مدت کوتاهی (حدود 10 تا 15 دقیقه) ادامه می یابد.

در طول مرحله REM ، به طرز اسرار آمیزی تمام عضلات اسکلتی بدن از کار می افتد و شخص کاملاً بی حرکت می شود و نوار مغزی شخص به جای حالت خواب ، حالت بیداری کامل را نشان می دهد، طوری که در این حالت مغز از فعالیت بالایی برخوردار است.

در طی مرحله ی REM ، درجه حرارت بدن و ضربان قلب به طور غیر منتظره ای بالا می رود و حرکات سریعی در چشم های فرد دیده می شود که علت نامگذاری این مرحله نیز می باشد(مرحله حرکات سریع چشم:  RAPID  EYE  MOVEMENT). چنانچه شخص را در این حالت بیدار کنیم به احتمال بسیار قوی، ابراز می کند که در حال خواب دیدن بوده است.

امروزه دانش پزشکی به اثبات رسانده که یکی از علائم مهم در بیماری افسردگی، افزایش مدت خواب  REM نسبت به میزان طبیعی است.

روش درمانی جدید برای بیماران افسرده ، بیدار نگه داشتن آنها ، برای کاهش میزان REM می باشد.

زمان نماز صبح که در آیه ی 78 سوره مبارکه " اسراء" با عنوان " إِنَّ قُرْآنَ الْفَجْرِ کَانَ مَشْهُودًا " از آن نام برده شده است* و مورد تأکید فراوان می باشد، به گونه ای قرار گرفته است که سبب کاهش قابل ملاحظه میزان خواب REM در اشخاص می شود.

مرحله REM پس از 10 تا 15 دقیقه متوقف می شود و پس از آن در طول خواب و به طور دوره ای و به طور منظم تکرار می شود . با این وجود کل دوران REM در طول یک خواب 8 ساعتی در اشخاص طبیعی، 90 دقیقه خواهد بود و قسمت اعظم آن در ساعات نزدیک به صبح به وقوع می پیوندد.

امروزه دانش پزشکی به اثبات رسانده که یکی از علائم مهم در بیماری افسردگی، افزایش مدت خواب  REM نسبت به میزان طبیعی است، طوری که شخص افسرده بیشتر از سایر اشخاص خواب می بیند، یعنی زمان بیشتری را در مرحله  REM به سر می برد.

از این جهت یک مبنای مهم در تولید داروهای ضد افسردگی، کاهش مرحله  REM از خواب می باشد، از جمله داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای.

علاوه بر این یک روش درمانی جدید برای بیماران افسرده ، بیدار نگه داشتن آنها ، برای کاهش میزان REM می باشد.

زمان نماز صبح که در آیه ی 78 سوره مبارکه " اسراء" با عنوان " إِنَّ قُرْآنَ الْفَجْرِ کَانَ مَشْهُودًا " از آن نام برده شده است* و مورد تأکید فراوان می باشد، به گونه ای قرار گرفته است که سبب کاهش قابل ملاحظه میزان خواب REM در اشخاص می شود.

همانطور که خواندید قسمت اعظم خواب REM در حوالی صبح به وقوع می پیوندد و چنانچه شخص خود را ملزم به بیداری صبحگاهی کند، در حقیقت جلوی ورود خود به مرحله قابل توجهی از خواب REM را گرفته است.

لذا بیداری صبحگاهی برای نماز، خود به تنهایی می تواند به عنوان دارویی در پیشگیری از افسردگی و حتی درمان آن مطرح باشد.

لازم به توضیح است که خواب  REM در حد متعادل برای حفظ سلامت و رفع خستگی لازم است، اما زیادی آن منجر به مشکلات مختلفی از جمله افسردگی می شود و نقش نماز به عنوان متعادل کننده میزان  REM مشهود است.

نویسنده : دکتر مجید ملک محمدی

پی نوشت:

*آیه ی 78 سوره اسراء:

أَقِمِ الصَّلاَةَ لِدُلُوکِ الشَّمْسِ إِلَى غَسَقِ اللَّیْلِ وَ قُرْآنَ الْفَجْرِ إِنَّ قُرْآنَ الْفَجْرِ کَانَ مَشْهُودًا

دسته ها :
شنبه اول 12 1388 8:6 بعد از ظهر
یافته های جدید درباره سجده کردن

بر اساس تازه‌ترین پژوهش‌های علمی، سجده کردن انسان را از بیماری‌های روحی، جسمی و هم‌چنین سرطان حفظ می‌کند.

به گزارش شیعه نیوز به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پروفسور محمد ضیاءالدین حامد از اساتید علوم بیولوژیک و از مسوولان پژوهشگاه مرکز تکنولوژی قاهره با اعلام این خبر اظهار داشت: در قرن حاضر که انسان از هر جهت در معرض الکترومغناطیس‌ها قرار دارد و هم‌چنین نیاز انسان به تخلیه اشعه‌های زائد وجود دارد، دریافتیم که تخلیه این اشعه‌ها از طریق سجده کردن صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: بر اساس یافته‌های موجود، هر اندازه که محور طولی انسان کاهش یابد، میزان در معرض اشعه‌های الکترومغناطیسی قرار گرفتن او نیز کم می‌شود.

در زمان سجده کردن هم محور طولی انسان و هم به دنبال آن میزان تاثیرگذاری الکتریسیته‌ها کم می‌شود و سپس عمل تخلیه از طریق تماس پیشانی با زمین صورت می‌گیرد، البته در زمان سجده به دلیل آنکه دیگر نقاط بدن هم با زمین ارتباط می‌یابند، عمل تخلیه آسان تر انجام می‌شود و انسان از بیماری‌های روحی، جسمی و حتی سرطان در امان می‌ماند.

وی افزود: شیوه درست تخلیه الکتریسیته‌ی بدن به همان شیوه‌ای است که انسان در زمان نماز گزاردن دارد و به سوی مکه نماز می‌خواند، چرا که این حالت بهترین حالت است و شخص احساس آرامش و راحتی بیشتری خواهد داشت.

دسته ها :
شنبه اول 12 1388 8:2 بعد از ظهر
وجود مبانی اعتقادی در جامعه، مانع میل جوانان به سمت مواد مخدر است 
 
  وجود مبانی عمیق اعتقادی در جامعه، مانع اصلی میل جوانان به سمت مواد مخدر است. 
 با فرهنگ‌‏سازی و آگاه کردن جامعه می‌‏تواند در امر مبارزه با مواد مخدر با موفقیت بیشتری گام برداشت. 
  در کشورهای ما از همان ابتدای انقلاب به دلیل وجود مبانی عمیق اعتقادی بحث مبارزه با این پدیده شوم به شدت در حال انجام است و در این راه حتی متحمل خسارات مالی و جانی زیادی نیز شده‌‏ایم. 
  اگر رشادت‌‏ها و از خود گذشتگی‌‏های این عزیزان نبود معلوم نبوده، اکنون از لحاظ امنیتی در چه وضعیتی به سر می‌‏بردیم. 
 غربی‌‏ها به بهانه مبارزه با تروریسم و نیز مواد مخدر اقدام به اشغال کشور افغانستان کردند، ولی در عمل بعد از 6 سال چیزی که مشاهده می‌‏شود نا امنی وافزایش تولید مواد مخدر در این کشور است. 
  
 
 
دسته ها :
شنبه اول 12 1388 7:59 بعد از ظهر

راه های پیش گیری از سوء مصرف مواد مخدر در بین دانش آموزان

 محقق: عاطفه قدیریان آرانی / دبیر راهنما: علی انتهائی / آموزشگاه: شهید شمس الدینی مقدمهمی دانیم در هر مورد ، پیش گیری مهم تر از درمان است. در حوزه پیشگیری از اعتیاد نیز این اصل صادق است. اکثر متخصصان برآنند که برای مبارزه با اعتیاد باید زمینه های آن را از میان برداشت. با توجه به نتایج به دست آمده می توان گفت که خانواده و سایر سازمان های اجتماعی مثل مدرسه ، سازمان های مربوطه به رسانه های همگانی، سازمان ها و انجمن های مربوط به گذران اوقات فراغت و غیره می تواند زمینه ساز مهم دراعتیاد افراد به مواد مخدر و یا بر عکس در صورت درک مسئولیت خطیر خود می تواند از اشاعه اعتیاد در میان جوانان و هم چنین سایر انحرافات و کجروی ها جلوگیری به عمل آورند. لذا اگر اشکالی در این سازمان های اجتماعی است، چه باید کرد؟ اگر مسئولین خانواده ها یعنی پدر و مادر، خود آن آموزش و فرهنگ را ندارند که یار و یاور فرزندان خود باشند، اگر آنها عاملین بیماری شخصیتی فرزندان خود هستند، چه باید کرد؟ و یا اگر مربیان آموزش دیده و روشن بین و دلسوز نداشته باشیم و یا اگر مربیان، خود نیز مشکلی بر مشکلات کودکان و نوجوانان و جوانان که از مشکلات خانوادگی گریخته و به آنها  پناه برده یا در گوشه کلاس عزلت گزیده , اضافه نمایند چه باید کرد ؟ و همچنین اگر سایر سازمان های اجتماعی خود زاینده ی مشکلات و نابسامانی هائی باشند، در مقابل چه باید کرد؟در واقع باید گفت برای سالم ساختن جامعه چه باید کرد ؟ چون بدون سلامت جامعه بزرگ ، سلامت خانواده و هیچ سازمان اجتماعی دیگر میسر نمی گردد. برای حصول این منظور یعنی سالم ساختن خانواده و جامعه به یک انقلاب فرهنگی با معیارهای اصیل و متناسب نیازمندیم. باید کاری کرد که خانواده ها با اصول صحیح  تربیتی آشنا شوند. باید کاری کرد که رسانه های گروهی خود را در قبال مردم مسئول بدانند . باید کاری کرد که شغل معلمی معیارهای تازه پیدا کند و ده ها بایدهای دیگر. امیدوارم این مقاله راه گشایی باشد در زمینه پیش گیری از اعتیاد ، این بلای خانمان سوز.
پیش گیری از اعتیاد و خانواده
- مشاوران خانواده تربیت شوند تا به خانواده ها در رفع مشکلات خانوادگی و تربیت صحیح فرزندان یاری نمایند. به خود آموزی و اعتلای فرهنگ را درخانواده ها افزونی بخشیده و آنها را از مقتضیات زمانه و شرایط اجتماعی آگاه سازند .- باید با خانواده ها در مورد تربیت و آموزش مداوم خودشان صحبت کرد.- باید خانواده ها را با ارائه ارزش های معنوی و اجتماعی از بیماری مصرف و تجمل بر حذر داشت .- باید خانواده ها را آموزش داد تا از اوقات فراغت خود استفاده سالم و سودمند نمایند .- باید به خانواده ها آموخت که پسران و دخترانشان برای جلوگیری از برخی عدم توافق ها، باید همسران همسان - بدین معنی که دارای خصوصیات و عادات نزدیک و مشابه باشند- انتخاب نمایند .- باید به خانواده ها آموخت که جوانانشان را با منطق زندگی زناشوئی آشنا کنند ، تا در زندگی خانوادگی افرادی موفق باشند. زیرا وقتی جوانی از ازدواج درک رمانتیک دارد بعد از ازدواج در بهترین صورت نیز آن را خسته کننده و یکنواخت می یابد. - زنان و مردان باید بعضی از عدم توافق ها را ناچیز بشمارند تا موجب طلاق و در نتیجه بی خانمانی فرزندانشان نشوند .- باید اهمیت خانواده و اصول زندگی خانوادگی در سنین مختلف به صورت های موثر و قابل فهم به فرزندان تفهیم شود و آنان نه تنها برای زندگی در خانه پدری ، بلکه برای تشکیل خانواده جدید در آینده به خوبی آموزش ببینند .- باید تولیدات فرهنگی از لحاظ کمی و کیفی بالا رفته و در خانواده ها اشاعه پیدا کند .- باید به خانواده ها آموخت در صورتی فرزندانشان آنها را محترم خواهند داشت که روابط متقابل پدر ومادرشان احترام آمیز و صمیمی باشد .- باید به خانواده ها آموخت وقتی فرزندان خود را از کارهای بد منع کرده و به کارهای خوب تشویق می نمایند ، در صورتی این رفتار در فرزندان آنها درونی خواهد شد که خود آنها نیز این اصول را رعایت نمایند .- برای ایجاد تعادل بین سنت ، پیشرفت و سازگاری بین دو نسل باید از یک طرف والدین را با اوضاع و شرایط اجتماعی و تغییر عادات  و سلیقه ها آشنا کرده و از طرف دیگر جوانان را با آداب و رسوم سنتی آشنا نمود .- باید خانواده ها را از طریق وسایل ارتباط جمعی با ترتیب برنامه های وسیع و پی گیر برای ایجاد یک کانون گرم خانوادگی و تربیت صحیح فرزندان در دوره های مختلف رشد آموزش داد. - باید به خانواده ها آموخت که هر دوره از رشد کودک ، نوجوان و جوان تربیت خاصی دارد , چه از نظر ایجاد محیط مساعد ، چه از نظر رسیدگی به تغذیه و رشد جسمانی ، چه از نظر پرورش اخلاقی و چه از نظر رشد  روانی و شخصیت که از همان دوران کودکی فرم و شکل می گیرد .- باید به خانواده ها آموخت که بچه ها را از همان نخستین سال های کودکی موجودات اجتماعی بار بیاورند .- باید خانواده ها را با حساسیت غریزی کودک آشنا نمود و به آنها یاد داد که رفتار آرام و محبت آمیز پدر و مادر بهترین ضامن تعادل روحی کودک است. این شیوه از واکنش های پرخاشجویانه طفل جلوگیری می کند و مانع حسادت میان خواهران و برادران شده و احتیاج طفل را به همدلی تحریک
می نماید و به این ترتیب کودک برای مواجه با مشکلات سال های بعد شرایط مساعدی پیدا می کند.- باید خانواده ها را با احتیاجات کودک خردسال مثل در آغوش گرفتن ، این سو و آن سو بردن ، بازی کردن و دوست داشتن او به طور کلی نیاز کودک نسبت به همدلی مادر آشنا نمود و نتایج وخیم جدا کردن نابهنگام طفل را از مادر که اغلب باعث احساس کمبود محبت ، به عقب افتادن تحول رفتار و یا اختلال در آن می شود به خانواده گوشزد کرد.- باید به خانواده ها آموخت که در کودکان اخلاق و سجایای نیکو را پرورش دهند مانند: توانائی تشخیص نیکی از بدی ،آنچه را که باید انجام داد و آنچه را نباید انجام داد ، احترام به بزرگترها ،  ارتباط با کودکان هم سن و سال ، کمک به دیگران ، رفتار دوستانه و کار و بازی ، فروتنی و راستگوئی و. . . . - باید به خانواده ها آموخت که کودک را از همان نخستین سال های زندگی به مطالعه علاقه مند سازند . زیرا کودک از راه علاقه مند شدن به مطالعه ، دنیائی پر از زیبائی به رویش گشوده می شود ، احساسات و عواطفش رشد می کند , اعتماد به نفس پیدا می کند ، سازگاری با محیط ، بردباری ، احترام به دیگران و راه زندگی کردن در جامعه را بهتر و سریع تر یاد می گیرد .- جامعه شناسان و روان شناسان باید توجه خود را به مطالعات و تحقیقات آسیب شناسی اجتماعی و خانواده درمانی معطوف دارند. .
نتیجه گیری و ارائه راهکار ها
با توجه به این که قبل از درمان هر مسئله ای باید ابتدا به پیش گیری از آن پرداخت تا تاوان زیادی را برای آن نپردازیم ، در زمینه اعتیاد نیز این اصل صادق می باشد. اکثر متخصصان در زمینه های تحقیقاتی علوم انسانی نیز برای مبارزه با اعتیاد اعتقاد دارند که باید قبل از هر چیز زمینه های آن را از میان برداشت. لذا با توجه به مطالب گفته شده در این مقاله و دیگر تحقیقات انجام شده علمی در این زمینه می توان گفت که جهت پیش گیری از سوء مصرف مواد مخدر در خصوص دانش آموزان راهکارهای ذیل در مورد خانواده ها باید مورد توجه قرار گیرد . خانواده به عنوان اولین نهادی که فرزند در آن متولد می شود وظیفه خطیری را به عهده دارد. ولی بعضی از خانواده ها در مسیر تربیت فرزند دچار مشکلاتی می شوند که باید جهت رفع مشکلات آنان اقدام نمود. لذا به نظر می رسد که تربیت مشاوران خانواده در جامعه الزامی است تا در رفع مشکلات خانوادگی و تربیت صحیح فرزندان اقدام شود .
 
منابع:1) امیرپور , آیدین . "راههای پیشگیری از مصرف مواد مخدر در مدارس" . تربیت مدرسه . 2 . 1382 .2) اورنگ ، جمیله . پژوهشی درباه اعتیاد(شناسائی علل ، پیشگیری و روش های درمانی آن). اصفهان : وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی , 1367.
دسته ها :
شنبه اول 12 1388 7:51 بعد از ظهر
هدفمند کردن یارانه هامدتی است هدفمند کردن یارانه ها نقل مجالس می باشد . عده ای براین باورند طرح این مسئله در سال جدید موجب تورم غیر قابل کنترل ، بی ارزش تر شدن پول ملی ، افزایش اختلاف طبقاتی و ....   می گردد . عده ای دیگر نیز این طرح را موجب رونق اقتصاد و ایجاد عدالت اجتماعی می دانند. اینکه کدام گروه صحیح می گویند بحث ما نمی باشد آنچه میخواهیم در اینجا مطرح کنیم ، اقداماتی است که شاید اگر اینگونه عمل می شد فضا به این سمت کشیده نمی شد و مردم دچار دغدغه اقتصادی   نمی شدند. 1-            آب ، برق و گاز : با تقسیم خانوارهای کم مصرف و پر مصرف ، یارانه از خانوارهای پر مصرف حذف واین خدما ت به قیمت واقعی به انها ارائه         می گردید.2-            نان : با ایجاد کارخانه های نان صنعتی و حذف هزینه های زائد نان ، سوبسید پرداختی که عمده آن به علت پرتهای تولید نان به روش سنتی می باشد حذف می گردید.3-            بنزین وگازوئیل : ابتدا با ایجاد زیر ساخت های مناسب مانند مترو ، اتوبوس و... ، افراد ترغیب به استفاده از وسایل عمومی شده و بنزین بصورت ماهیانه با سهمیه موجود و قیمت موجود به خودروهای شخصی واگذار و مابقی بصورت قیمت تمام شده توزیع می گردید.  ادامه دارد

محمدرضا فلسفین

دسته ها :
شنبه اول 12 1388 7:46 بعد از ظهر
X